Honeymania

Honung är naturens egna gourmet-hemlighet. Förutom att älskas för den ljuvligt söta smaken och doften, är honung en naturlig fuktighetsbevarande som ger näring och får huden att kännas mjuk och vital.

Honeymania™ Shower Gel 
Ringla på och löddra upp lite lyx med vår Shower Gel med en blommig honungsdoft. Rengör milt, och mjukgör och fuktighetsbevarar tack vare den ekologiska Community Fair Trade-producerade vildhonungen från Etiopien.

Honeymania™ Soap 
En väldoftande tvål med en bedårande form av honungskaka som rengör skonsamt och gör huden mjuk och fräsch. Innehåller ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien.

Honeymania™ Bubble Bath Melt 
Slappna av med ett honungsbad, fullt av lyxiga bubblor och rogivande dofter. Innehåller ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien och Community Fair Trade-producerat bivax från Kamerun.

Honeymania™ Body Butter
Honeymania™ Body Butter

Honeymania™ Body Butter 
Kundfavoriten Body Butter, nu med blommig honungsdoft! I varje burk finns Community Fair Trade-producerad vildhonung av nektar från tusentals blommor, tillsammans med flera andra Community Fair Trade-producerade ingredienser som shiasmör och kakaosmör från Ghana, sesamolja från Nicaragua och bivax från Kamerun. Masseras in i huden och ger en sensationellt mjuk och smidig känsla. Är fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar.

Honeymania™ Body Scrub 
En effektiv saltbaserad kroppspeeling med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien, bivax från Kamerun och shiasmör från Ghana.

Produkterna kommer från The Body Shop

Leave a Comment