copperhill läger

Löparläger i fjällen med svett, lera och flärdfullt boende

Löparläger med boende på förstklassigt designhotell med prisbelönt spa och hyllade restauranger

Fjällöparläger den 27–30 maj 2013

I samarbete med Svenska Löparläger presenterar Copperhill Mountain Lodge i Åre ett fjällöparläger den 27–30 maj 2013 som inkluderar både svettig träning, leriga löparskor och boende av bekvämaste sort.

Ett löparläger fyllt av tuffa utmaningar, teknikträning och storslagna fjällvyer, men också av långa stunder i varma spapooler och goda välförtjänta middagar.

Tufft träningsprogram
För guiderna på Svenska Löparläger är den bekväma inramningen lite annorlunda men kärnan i träningen är det ingenting särskilt glamouröst med.
– Vi har ett tufft program med totalt 6 träningspass under fyra dagar. Det blir en variation av distanspass, allmänstyrka och löpteknik, förklarar Markus Torgeby, som är elitlöparen som sökte sig till Jämtlands fjäll i sökandet efter löpningens själ och hjärta. Tillsammans med Mattias Jaktlund, fjällguide och lärare i friluftspedagogik med en passion för träning, rörelse och natur, utgör han Svenska Löparläger och guidar under kortveckan på Copperhill Mountain Lodge.

Behandlingsrum inspirerat av en samisk kåta, i hotellets spa "Level Spa & Health Club"
Behandlingsrum inspirerat av en samisk kåta, i hotellets spa “Level Spa & Health Club”

Fyra majdagar 
Löparlägret på Copperhill Mountain Lodge erbjuds den 27–30 maj 2013, och riktar sig till alla som mer eller mindre regelbundet tränar någon konditionssport. Lägret löper över fyra dagar och inkluderar boende på helpension, löpträningsprogram och entré till Level Spa & Health Club.

Foto: Copperhill Mountain Lodge

Leave a Comment